Massages
"Ieder mens heeft behoefte aan aanraking"

Maak direct een afspraak

ontspanningsmassage logo

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is ontspannend voor lichaam en geest. De massage wordt gegeven op een respectvolle manier met warmte en aandacht. Het stimuleert de bloedsomloop, de stofwisseling en het immuunsysteem. Het kan je ook bewust maken van bepaalde spanningen in je lichaam of emoties los maken. Vaak is een massage vooral even tijd voor je-zelf, een cadeautje omdat jij er toe doet. Tijdens de massage lig je zo comfortabel mogelijk onder een massagedoek op de massagetafel. De massage wordt gegeven met olie op de blote huid.

Drawing (9)
Energiebehandeling

Bij deze energiebehandeling word je aangeraakt met harmoniserende energie via verschillende handopleggingen en ademhalingstechnieken. De energie van de ontvanger past zich aan deze vibraties aan. Hierdoor kunnen pijnen verholpen worden en wordt de energiestroom gestimuleerd. Tijdens de behandeling lig je zo comfortabel mogelijk op de massagetafel. De behandeling wordt gegeven over de kleding.

stoelmassage logo
Stoelmassage

Stoelmassage is een korte ontspannende en activerende massage. Op een speciaal ontworpen ergonomische massagestoel.worden rug, nek, schouders, hoofd, armen en handen behandeld. De massage wordt gegeven door de kleding heen en werkt preventief tegen allerlei klachten die we tegenkomen in onze gehaaste maatschappij. Stoelmassage is erg geschikt om gegeven te worden binnen het bedrijfsleven. Het verbetert de motivatie van medewerkers en verhoogt de werksfeer. Medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter en verzuimen minder! Ook leuk als extra attentie voor uw gasten tijdens een feestje of andere bijeenkomst.


Ontspanningsmassage


Energiebehandeling


Stoelmassage